Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Ons team

Het Paul Willemsen Team

Paul Willemsen - Oprichter

Paul is de oprichter van Paul Willemsen Rijwielspecialist. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij verschillende fietsenmakers werd het tijd voor iets nieuws: Zijn eigen fietsenwinkel. Zo werd Paul Willemsen Rijwielspecialist in Den Hoorn geboren. Door de jaren heen is Paul het ondernemen nog niet verloren. Zo opende hij in 2015 zijn tweede winkel in De Lier. Nog steeds aan het roer met veel plezier en overgave, hoopt Paul door te kunnen gaan tot en met zijn pensioen (of zelfs daarna;)

Sebastiaan Zegwaard - Verkoper

Vorig jaar alweer 12,5 jaar in dienst bij ons. Vanaf zijn begintijd stond 'Bas' in Den Hoorn, maar sinds de opening van De Lier is hij al een aantal jaar in De Lier te bewonderen. De rustige, vriendelijk Bas staat klaar voor alle problemen, groot of klein en helpt iedereen met veel plezier! 

Frank de Kort - Verkoper

Ook vanuit Den Hoorn overgestapt naar De Lier. Frank, de vriendelijke en behulpzame verkoper staat altijd klaar voor de klant met zijn passie voor fietsen. Geen wonder dat wielrennen tot zijn hobby's behoort. 

Jermaine Koekenberg - Verkoper

Jermaine is ook alweer een langere tijd bij ons in dienst. De goedlachse en vriendelijke monteur zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt in de winkel in Den Hoorn. Daarnaast is hij een echte specialist op fietsgebied.

Jack Pronk - Verkoper/Monteur

Na een korte tussenstop is Jack terug op de plek waar het ook voor hem allemaal begon. Jack is verantwoordelijk voor de nieuwe fietsen in Den Hoorn en gelukkiig gebeurd zijn werk altijd met een lach. Daarnaast krijgt de vriendelijke grappenmaker bij ieder ander ook een lach op zijn gezicht.

Anel Latifovic - Verkoper

De kwieke en fitte elektrische fietsenspecialist Anel is al sinds zijn 16e in dienst bij Paul Willemsen Rijwielspecialist. Anel staat altijd klaar om te helpen en is altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes op fietsgebied. Voor fietsgerelateerde vragen moet je alijd bij hem zijn.

Mitchell Kester - Monteur

Mitchell is sinds een aantal jaar monteur bij Paul Willemsen Rijwielspecialist. Hij is door de jaren heen een vaste kracht geworden en de vriendelijke Mitchell zal nog een hoop fietsen weer rijklaar maken.

Stuart Gibson - Monteur

Stuart is ook alweer een aantal jaar in dienst. De monteur is naast zijn werk en studie BMX'er en spendeert een hoop tijd op zijn fiets. Het is niet voor niks dat hij veel weet van fietsen, hij sleutelt er immers elke dag aan.

Bob Wubben - Monteur

Bob, de rustige vriendelijke monteur met een hoop kennis over fietsen. Dit komt omdat hij naast zijn baan fan is van wielrennen. Bob rijdt bij Westland Wil Vooruit in de eliteklasse, daarom hopen wij veel te kunnen verwachten van Bob binnen een aantal jaar!

Luuk Vollebregt - Monteur

De jongste van het stel. Luuk is druk bezig met zijn opleiding en daarnaast is hij monteur bij ons. Ook heeft hij nog zijn eigen passie, wielrennen, waar hij rijd in de junior klasse. De vriendelijke monteur is bezig om alle kneepjes van het vak te leren.

Nancy Krul - Verkoopster/Winkelverzorgster

Nancy is naast het helpen van de klanten altijd goed bezig met het verzorgen van de winkel. 'Nance' zorgt er voor dat de winkel er weer spik en span uitziet.;

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen